NoobsPlanet

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics, posts and unlimited download to our resources, as well as connect with other members through your own private inbox!

Catalina Can't update macOS Catalina Supplemental Update

oldman20

Member
Hello all, I have a trouble with update from Catalina up to supplemental version and really need your help!
I know when update directly like that on Hackintosh, when restart, at clover boot GUI, I must choose prefixed with "Install", but I can't see any something like that, as like video process. How can I update it, thanks all of you!
 

ALiveVam

~~~~~~
Staff member
Moderator
Hello all, I have a trouble with update from Catalina up to supplemental version and really need your help!
I know when update directly like that on Hackintosh, when restart, at clover boot GUI, I must choose prefixed with "Install", but I can't see any something like that, as like video process. How can I update it, thanks all of you!
Attach clover folder.
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
Hello all, I have a trouble with update from Catalina up to supplemental version and really need your help!
I know when update directly like that on Hackintosh, when restart, at clover boot GUI, I must choose prefixed with "Install", but I can't see any something like that, as like video process. How can I update it, thanks all of you!
You need to select Boot Install macOS from FileVault or Boot Install macOS from FileVault or both one after another or something. And make sure FileVault is turned off from System Prefs -> Security & Privacy -> FileVault.
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
thanks, i did it work but other method :d

Please let us know how you've solved your issue.

and a few day ago, seem this website being attacked?
No, It wasn't attacked, It happened while maintaining the server as we moved to a different servers and some config files were wrongly configured.
 

oldman20

Member
Please let us know how you've solved your issue.


No, It wasn't attacked, It happened while maintaining the server as we moved to a different servers and some config files were wrongly configured.
hi, i'm just boot direct into Catalina-data partition ( partition hidden, show must press F3 to unhide it), after edit graphic ig-platform-id from 0x16260006 to 0x16160006. And it's work!! After update, i booting with normal ig-platform-id
Happy, that time i afraid this site were attacked :)
And what about this topic, bro? I really need help
 
Top