NoobsPlanet

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics, posts and unlimited download to our resources, as well as connect with other members through your own private inbox!

Majove Install Mojave without mac on any desktop/laptop

hebbarsjk

New member
What changes you have made?? Revert back the changes. Read here about accessing EFI from different ways. https://noobsplanet.com/index.php?threads/all-about-efi-extensible-firmware-interface.56/
[/
Sorry that was my mistake please follow the Mojave playlist. and please read the FAQ that will be helpful and your profile is incomplete please complete your profile following this guide.
PLEASE UPLOAD THE MOJAVE INSTALLATION VIDEO TO YOUR SITE
 

giri

New member
can you please make the download available as a torrent file. with the poor connection it's very difficult to download the large file, every time there is a problem the download starts from the beginning. I am trying to make my hp ProBook 450 g1 as Hackintosh. thank you.
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
can you please make the download available as a torrent file. with the poor connection it's very difficult to download the large file, every time there is a problem the download starts from the beginning. I am trying to make my hp ProBook 450 g1 as Hackintosh. thank you.
I hope some will host the file soon.
 

DrOreo002

New member
Hey so, I've managed to finish the Post Installation phase, but somehow when I go into the clover and boot mac os it won't boot and it just restart the system for no reason. Help?
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
of
Hey so, I've managed to finish the Post Installation phase, but somehow when I go into the clover and boot mac os it won't boot and it just restart the system for no reason. Help?
off-topic!! create new thread and attach the clover and explain about your problems I little detail.
 

D3SOX

New member
Hello. I've been using this since a month or a bit longer and it's working very fine but I'm wondering about updates. The system always tells me to update to 10.14.4 but I can't get the update to work. Is there any way to update it?
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
Hello. I've been using this since a month or a bit longer and it's working very fine but I'm wondering about updates. The system always tells me to update to 10.14.4 but I can't get the update to work. Is there any way to update it?
Update is off-topic here. This thread is only about discussing on fresh installation. create seperate thread insted.
 

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
When I plug in my flash drive into my laptop to install, it doesn't get recognized. Help is appreciated!
Complete your profile first

Make sure you use F12 or alternative key to quick boot into one time boot option and choose USB stick from UEFI section, if it's not visible in quick boot menu then either your process is wrong or your file is corrupted.
 

Svet

New member
Attach Clover folder and your system spec.
Motherboard: 63-0100-000001-00101111-012115-Chipset$0AAAA000_BIOS DATE: 01/07/16 12:02:03
CPU: DualCore Intel Core i5-6200U, 2800 MHz (28 x 100)
Graphics: NVIDIA GeForce 930M, Intel(R) HD Graphics 520
SSD: 500g Intel
RAM: 8g
 

Attachments

Last edited:

Kaem

New member
Hey!

I got stuck at the attached screen. After about 10 min it turns into a full black screen. What should i do?
Sys. spec.: Dell Latitude E7240
CPU: i7-4600U with integrated GPU
RAM: 16GB
SSD: 240 GB

I have missed setup the fake id to graphic stuff. I have already reseted the bios via removing CMOS, it wrote that the date is missing etc, and i considered it as done. I screw everything back, started the notebook and still/again black screen. WTF? Any suggestions? :)

Thanks in advance!
62364762_459165557979951_3509413014442868736_n.jpg
 
Last edited:

noobsplanet

Active member
Staff member
Administrator
Moderator
Hey!

I got stuck at the attached screen. After about 10 min it turns into a full black screen. What should i do?
Sys. spec.: Dell Latitude E7240
CPU: i7-4600U with integrated GPU
RAM: 16GB
SSD: 240 GB

I have missed setup the fake id to graphic stuff. I have already reseted the bios via removing CMOS, it wrote that the date is missing etc, and i considered it as done. I screw everything back, started the notebook and still/again black screen. WTF? Any suggestions? :)

Thanks in advance!
View attachment 1238
Tell us how did you solved this issue?
 
A

anik

Guest
i can't type _ in the append option as you said. (nv_disable=1). the shift button won't work
 
Top